Go with the flow

Yes, ik wil me graag direct inschrijven!

Wees eerlijk:

 • Je hebt het gevoel dat je veel moet. Je to-do lijst wordt alsmaar langer. Het geeft een opgejaagd gevoel en soms overspoelt het je allemaal.

 • Je worstelt vaak met het gevoel dat je het niet goed genoeg doet. Je bent erg kritisch op jezelf en je eigen kunnen. Dit maakt dat je het lastig vindt om ergens aan te beginnen of extreem veel tijd steekt in je werk of andere verantwoordelijkheden.

 • Je bent heel lief voor anderen en vooral bezig om hen tevreden te stellen. Jouw eigen behoeften raken hierdoor regelmatig ondergesneeuwd.

 • Je merkt dat je vaak ‘in je hoofd’ zit, waardoor je het contact met je lijf en gevoel een beetje kwijt bent. Hierdoor vind je het lastig om op te merken wat je werkelijk voelt en verlangt.

Vrijheid

Het knaagt. Je voelt dat het anders kan, maar hoe? Want waar is de tijd gebleven dat je danste voor de spiegel, gewoon omdat je daar zin in had? En waar is de tijd gebleven dat jij de ruimte nam om ook even stil te staan en te ontspannen?

Dan begrijp ik als geen ander wat je bedoelt. Dit zijn situaties die ons zo in beslag kunnen nemen waardoor het lijkt alsof er geen uitweg is. Het geeft het gevoel dat je vastzit of steeds maar moet vechten om te zorgen dat het beter wordt.

Laten we samen ontdekken hoe het anders kan.
Let’s g
o with the flow!
 
In de online cursus Go with the flow begeleid ik jou om weer terug naar de basis te gaan. De basis waarin je weer aandacht besteedt aan jezelf, jouw behoeften en dat wat jou energie geeft. De verbinding tussen je lijf, hoofd en hart terug in balans brengen. Weer in contact staan met je intuïtie en creativiteit. Om zo vanuit een liefdevolle, speelse en ontspannen flow te leven. Je krijgt veel meer bewustzijn over jezelf, je gedrag en je omgeving. Maar bovenal wil ik je leren om het anders te gaan DOEN zodat jouw energie weer meer kan gaan stromen.

 

 

Ik kan niet wachten.

Wat deze cursus jou oplevert:

 • Een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning. Vanuit nieuwsgierige, liefdevolle aandacht check je iedere dag in met jouw energie en geef je je hoofd, lijf en hart wat het nodig heeft.
 • Je creëert een liefdevolle, speelse relatie met dat kritische stemmetje in je hoofd. Hierdoor ontstaat keuzeruimte en de vrijheid om je liefde en energie te steken in die zaken die er voor jou toe doen.
 • Je weet en vertrouwt op waar jij goed in bent en wat je werkelijk belangrijk vindt. Hierdoor durf je keuzes te maken die bij jou passen en bewaak jij je grenzen met overtuiging.
 • Je ervaart helderheid en speelruimte doordat je je intuïtie vertrouwt en veel meer in het hier en nu leeft. Hierdoor ervaar je voluit wat de ontdekkingsreis van het leven je te brengen heeft.
 • Een sterkere en meer diepgaande verbinding met jezelf en de mensen om je heen. In plaats van veel ‘in je hoofd te zitten’ kom je vanuit liefdevolle verbinding thuis bij jezelf en anderen.

Kortom, deze cursus is helemaal voor jou als:

 • Je werk en je leven zijn een behoorlijke serieuze aangelegenheid zijn geworden.
 • Je hebt het gevoel dat je veel moet.
 • Je merkt dat je vaak ‘in je hoofd’ zit.
 • Je to-do lijst maar niet korter wordt.
 • Je vooral bezig bent om anderen tevreden te stellen.
 • Die kritische stem in je hoofd vertelt je dat je het niet goed genoeg doet, dat je door moet blijven gaan of je je niet moet aanstellen.
Count me in!

 

Sarah VermazenWaarom een cursus volgen bij In Your Natural Flow?

Mijn naam is Sarah Vermazen en ik ben oprichter van In Your Natural Flow. Ik leer jou heel graag hoe je dichtbij je natuurlijke zelf kunt blijven en meer kunt gaan dansen met het leven.

Leven vanuit mijn natuurlijke flow heeft veel voor mij veel veranderd. Ik ontdekte dat het leven een stuk leuker en aangenamer wordt wanneer je heel dichtbij jezelf blijft. Dichtbij jouw eigen talenten, behoeften en dromen. Zo kun je surfen op je eigen flow in plaats van tegen je eigen natuur in te zwemmen. En zo ging er – en gaat er nog steeds – een wereld voor mij open.

 

 

Inhoud

 De online cursus zit boordevol:

 • Diverse masterclasses die je verfrissende en wetenschappelijk onderbouwde inzichten bieden 
 • Video’s met oefeningen die je direct mee kunt doen. Onder andere Thaise massagetechnieken en lachyoga-oefeningen
 • Audio’s met geleide meditaties en inspiratie
 • Creatieve opdrachten waardoor jij ontdekt hoe je meer vanuit FLOW kunt leven
 • Workshops waarin je zowel kennis, inzichten als vaardigheden leert die je direct toepast op je dagelijks leven.
 • En aanvullende out of the box tools, dus laat je vooral ook verrassen!

EXTRA:

 • Tijdens de cursus komen er 5 bonussen voor je vrij in de Online Academy
 • Je ontvangt een prachtig Go with the flow notitieboek met fijn papier en motiverende woorden

Praktisch

Je krijgt een jaar lang toegang tot de Online Academy zodat je geheel in je eigen tempo en waar en wanneer je maar wilt de cursus kunt doorlopen. Zo heb je ieder moment toegang tot het materiaal wat je weer in de flow brengt. De cursus is stapsgewijs opgebouwd en bied jou de gelegenheid om je verschillende tools eigen te maken. Het grootste resultaat behaal je wanneer je met enige regelmaat aan de slag gaat in de Online Academy (bijvoorbeeld 1-2 uur per week). Op die manier kun je de cursus in zo’n 2-3 maanden geheel doorlopen. Daarna raad ik je aan om de thema’s die je verder wilt verankeren, te herhalen. De aangereikte tools bieden namelijk het grootste effect wanneer je deze regelmatig toepast in je dagelijks leven. Deze online cursus bevat geen aparte begeleiding. Wel ontvang je waar nodig mijn liefdevolle aanmoediging om aan de slag te blijven 🙂 Stap alleen in als je 100% commitment voelt om zelfstandig aan de slag te gaan. 

Wat anderen zeggen

“Ik wil je erg bedanken voor deze fijne leerschool, waarin ik op een speelse wijze heb geleerd dichter bij mijn gevoel komen te staan, en meer los te komen van (negatieve) gedachtes!” – Yara

“Ik merkte dat het voor mij echt werkt. Deze methode heeft juist een fysieke benadering. Dus rustig m’n hoofd masseren of lachen. Wat ik denk ik vooral fijn vond is dat het echt dingen waren die je kon doen en toepassen en je uit je hoofd laten gaan. Down-to-earth en zonder te veel poespas. Daarom zou ik het zeker aanraden. ” – Lisa

“Ik vond de cursus leuk om te volgen, vooral vanwege de afwisselend- en verfrissendheid 🙂 Bovendien was het voor mij een leuke manier om kennis te maken met jou en wat je doet.” – Nicolien

“Ik vind dat je het ontzettend leuk brengt. Je komt heel spontaan en positief over in je filmpjes en soms maak je me zelfs een beetje aan het lachen. En aangezien ik wel een beetje positiviteit kan gebruiken zal ik zeker vaker je filmpjes bekijken. Ik ben er blij mee.” – Sandra

Waar wacht je nog op?

Kom uit die vicieuze cirkel van twijfels, stress, serieusheid en angst. Het kan anders. Echt.

Ik help jou heel graag om je energie weer meer te laten stromen.

Aanmelden

Om in te stappen in deze cursus investeer je 555 euro exclusief btw. Je kunt je hieronder aanmelden en de betaling in orde maken. Daarna heb je direct toegang hebt tot de Online Academy. Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Yes, ik ga voor meer flow!

Wil je daarnaast graag inspirerende tips GRATIS in je mailbox ontvangen?*