Go with the flow

Leven vanuit ontspanning, kracht en positiviteit.

Weet je nog niet goed hoe dat moet of ben je die basis even kwijt? Dan help ik jou graag om terug naar de basis te gaan. De basis waarin je weer aandacht besteedt aan jezelf, jouw behoeften en dat wat jou energie geeft. De verbinding tussen je lijf, hoofd en hart terug in balans brengen. Weer in contact staan met je intuïtie en creativiteit. Om zo vanuit een ontspannen, krachtige en positieve flow te leven.

Vrijheid

Waar wacht je nog op?

Kom uit die vicieuze cirkel van twijfels, stress, serieusheid en angst. Het kan anders. Echt. Ik help jou heel graag om je energie weer meer te laten stromen.

Wat deze cursus jou oplevert:

  • Je ontdekt hoe je dagelijks kunt ontspannen op een heel effectieve manier.
  • Je ontdekt hoe je iedere dag krachtig in je lijf en je geest kunt starten.
  • Je ontdekt hoe je je ieder moment instant blijer en vrijer kunt voelen.
  • Je weet en vertrouwt op waar je goed in bent en wat jij werkelijk belangrijk vindt. Hierdoor durf je keuzes te maken en bewaak je je grenzen met overtuiging.
  • Je ervaart helderheid en speelruimte door je intuïtie te vertrouwen en volop je creativiteit in te zetten.

Inhoud

De cursus zit boordevol:

  • Video’s met oefeningen die je direct mee kunt doen
  • Audio’s met geleide meditaties en inspiratie
  • Creatieve opdrachten waardoor jij ontdekt hoe je meer vanuit FLOW kunt leven
  • En nog veel meer out of the box ideeën die ik erin ga verwerken

Je behoudt een jaar lang toegang tot de Online Academy zodat je in je eigen tempo de cursus kunt doorlopen en ieder moment toegang hebt al het materiaal wat je weer meer in de flow brengt.

Wat anderen zeggen

“Ik merkte dat het voor mij echt werkt. Deze methode heeft juist een fysieke benadering. Dus rustig m’n hoofd masseren of lachen. Wat ik denk ik vooral fijn vond is dat het echt dingen waren die je kon doen en toepassen en je uit je hoofd laten gaan. Down-to-earth en zonder te veel poespas. Daarom zou ik het zeker aanraden. ” – Lisa

“Ik vond de cursus leuk om te volgen, vooral vanwege de afwisselend- en verfrissendheid 🙂 Bovendien was het voor mij een leuke manier om kennis te maken met jou en wat je doet.” – Nicolien

“Ik vind dat je het ontzettend leuk brengt. Je komt heel spontaan en positief over in je filmpjes en soms maak je me zelfs een beetje aan het lachen. En aangezien ik wel een beetje positiviteit kan gebruiken zal ik zeker vaker je filmpjes bekijken. Ik ben er blij mee.” – Sandra

Aanmelden

De eerste 30 deelnemers mogen instappen voor 97 euro ex btw. Daarna gaat de prijs omhoog. Vanaf 1 oktober 2021 gaat de cursus van start en krijg je toegang tot de Online Academy. Op deze cursus zijn de volgende algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Reserveer hieronder je gauw plekje zodat je voor deze pre-sale prijs kunt instappen. Na aanmelding ontvang je verdere informatie en factuur per mail.

Waarom een cursus volgen van In Your Natural Flow?

Mijn naam is Sarah Vermazen en ik ben oprichter van In Your Natural Flow. Leven vanuit mijn natuurlijke flow heeft veel voor mij veel veranderd. Ik ontdekte dat het leven een stuk leuker en aangenamer wordt wanneer je heel dichtbij jezelf blijft. Dichtbij jouw eigen talenten, behoeften en dromen. Zo kun je surfen op je eigen flow in plaats van tegen je eigen natuur in te zwemmen. En zo ging er – en gaat er nog steeds – een wereld voor mij open. Keuzes maken, grenzen stellen en goed voor jezelf zorgen wordt hierdoor een stuk makkelijker. Daarnaast bezit ik een gezonde dosis eigenwijsheid, creativiteit en nieuwsgierigheid. Onzekerheid en een soms wat chaotisch brein kreeg ik daarbij cadeau. Maar dit heeft mij er niet van weerhouden om vooral vanuit mijn kracht te leven.

Mensen en gedrag hebben me altijd bijzonder geboeid. Dat leidde tot vele mooie lange reizen, een opleiding tot docent theater, een master Sociologie en ondertussen 10 jaar ervaring als docent en coach in het onderwijs.

Ik vraag me graag af: Waarom doen we wat we doen? Kan het ook anders? En hoe kunnen we het leuker maken?

Meer over hoe ik zelf leerde om meer vanuit mijn flow te leven lees je hier.

Wil jij liever hulp op maat? Neem dan een kijkje bij het traject wat ik aanbied.