Start vandaag nog met de gratis cursus
“De eerste stap naar meer flow”

Aanmelden

Waar wacht je nog op?

Kom uit die vicieuze cirkel van twijfels, stress, serieusheid en vermoeidheid. Het kan anders. Echt. Ik help jou heel graag om je energie weer meer te laten stromen. De videocursus bestaat uit 3 delen die je verspreid over 1 week gratis in je mailbox ontvangt. Je leert direct toe te passen oefeningen en inzichten zodat jij weer lekkerder in je vel komt te zitten.

Wat deze cursus jou oplevert:

• Iedere dag ontspannen op een manier die je waarschijnlijk nog nooit gedaan hebt, maar wel super effectief is.

• Iedere dag krachtig starten in je lijf en geest.

• Iedere dag lachen – zelfs als daar geen reden toe is – waardoor jij je instant blijer en vrijer voelt.

Reacties deelnemers:

“Ik merkte dat het voor mij echt werkt. Deze methode heeft juist een fysieke benadering. Dus rustig m’n hoofd masseren of lachen. Wat ik denk ik vooral fijn vond is dat het echt dingen waren die je kon doen en toepassen en je uit je hoofd laten gaan. Down-to-earth en zonder te veel poespas. Daarom zou ik het zeker aanraden. ” – Lisa

“Ik vond de cursus leuk om te volgen, vooral vanwege de afwisselend- en verfrissendheid 🙂 Bovendien was het voor mij een leuke manier om kennis te maken met jou en wat je doet.” – Nicolien

“Ik vind dat je het ontzettend leuk brengt. Je komt heel spontaan en positief over in je filmpjes en soms maak je me zelfs een beetje aan het lachen. En aangezien ik wel een beetje positiviteit kan gebruiken zal ik zeker vaker je filmpjes bekijken. Ik ben er blij mee.” – Sandra

“Ik vond de eerste twee filmpjes al erg goed! Leuk dat je er iets pakkends van weet te maken meteen vanaf het begin, doe je heel goed. Ik ben benieuwd naar het derde filmpje!” – Ilse

Waarom een cursus volgen van In Your Natural Flow?
Mijn naam is Sarah Vermazen en ik ben oprichter van In Your Natural Flow. Leven vanuit mijn natuurlijke flow heeft veel voor mij veel veranderd. Ik ontdekte dat het leven een stuk leuker en aangenamer wordt wanneer je heel dichtbij jezelf blijft. Dichtbij jouw eigen talenten, behoeften en dromen. Zo kun je surfen op je eigen flow in plaats van tegen je eigen natuur in te zwemmen. En zo ging er – en gaat er nog steeds – een wereld voor mij open. Keuzes maken, grenzen stellen en goed voor jezelf zorgen wordt hierdoor een stuk makkelijker. Daarnaast bezit ik een gezonde dosis eigenwijsheid, creativiteit en nieuwsgierigheid. Onzekerheid en een soms wat chaotisch brein kreeg ik daarbij cadeau. Maar dit heeft mij er niet van weerhouden om vooral vanuit mijn kracht te leven.

Mensen en gedrag hebben me altijd bijzonder geboeid. Dat leidde tot vele mooie lange reizen, een opleiding tot docent theater, een master Sociologie en ondertussen 10 jaar ervaring als docent en coach in het onderwijs. Ik vraag me graag af: Waarom doen we wat we doen? Kan het ook anders? En hoe kunnen we het leuker maken?

Ben jij benieuwd hoe je ook meer vanuit je flow kunt leven? Deze gratis cursus biedt jou een mooie eerste stap daarin. Liever op maat hulp ontvangen? Bekijk dan mijn aanbod. Meer over hoe ik zelf leerde om meer vanuit mijn flow te leven lees je hier.

Wil jij hulp op maat? Neem hier een kijkje bij mijn aanbod.