Het leven kan echt een stuk leuker, luchtiger en lichter zijn als jij durft om voor jezelf te kiezen én te dansen met het leven.

Leef vanuit je natuurlijke flow

Je voelt aan alles dat het tijd is om de sprong in het diepe te wagen. Dat keurslijf waar je in zit en waarvan je je afvraagt: ‘Is dit het nou?’ wil je maar al te graag doorbreken. Al veel te lang voelt het alsof je tegen je eigen natuurlijke stroming in aan het zwemmen bent. Kortom: het is tijd om je eigenwijze zelf te mogen zijn met al het moois wat jij te brengen hebt in deze wereld. ‘Maar hoe dan? En lukt mij dit wel?’, vraag je je af.

In dit traject begeleid ik jou om de juiste stappen op het juiste moment te zetten richting het leven waar jij werkelijk naar verlangt. Niet voor eventjes, maar een duurzame verandering waar je je leven lang plezier van gaat hebben. Want je wilt tenslotte geen quick fix waar je een paar maanden later niets meer aan hebt, toch?

Hierdoor zullen jouw angsten, onzekerheden en twijfels niet langer de hoofdrol spelen maar jij zelf gaat het script schrijven om een betekenisvol leven te leiden.

Jij gaat staan voor wie je werkelijk wilt zijn en kiest vol overtuiging voor het leven wat bij jou past.

Eigenwijs

Waar wacht je nog op?

Bevrijd jezelf van ‘wat hoort’ zodat jij heerlijk eigenwijs kunt doen wat écht bij jou past. Ontdek hoe je vanuit een ontspannen, luchtige en bovenal liefdevolle relatie met jezelf het leven kunt aangaan. Je talenten en dromen worden je richtinggevers en je intuïtie en je creativiteit je bondgenoten.

Wat dit traject jou oplevert:

 • Je hebt vertrouwen in jezelf, je eigen kunnen en wat jouw unieke bijdrage is in deze wereld.
 • Je vertrouwt je intuïtie en maakt volop gebruik van je creativiteit. Hierdoor ervaar je helderheid en speelruimte.
 • Je geeft jouw talenten alle ruimte op jouw eigenwijze wijze.
 • Je geeft gehoor aan jouw diepe verlangens en dromen omdat je voelt wat ze je waard zijn.
 • Je overtuigt anderen van jouw unieke toegevoegde waarde. Hierdoor boetseer jij jouw ideale manier van leven en werken.
 • Je zet jouw behoeften en gezondheid op de eerste plaats. Hierdoor creëer je een gezonde balans en bewaak je je grenzen met overtuiging.

Ben jij er klaar voor om jezelf volledig te omarmen voor wie je van nature bent en samen op ontdekkingsreis te gaan naar het leven wat écht bij jou past?

 

Inhoud

We gaan samen op ontdekkingsreis naar wat jij werkelijk belangrijk vindt en waar jij energie van krijgt. Je ontdekt hoe jij jouw talenten optimaal kunt benutten in je werk én daarbuiten. Je geeft je dromen alle ruimte en je leert door te pakken zodat je nu eens echt die langgekoesterde diepe verlangens gaat realiseren. Ondertussen is jouw creativiteit weer volop aan het stromen en durf je eindelijk echt je intuïtie te volgen.

Je volgt een uitgebreid en gevarieerd traject bestaande uit de volgende onderdelen:

Voel jij aan alles dat je er klaar voor bent om samen op ontdekkingsreis te gaan? Vul dan hieronder je gegevens in om op de wachtlijst te komen. Je ontvangt als eerste een bericht wanneer tijdens het najaar een volgend groepstraject gestart wordt. Mensen die op de wachtlijst staan zullen een speciaal aanbod ontvangen.

 • Online Academy

 • Individuele sessies

 • Workshops en flow together sessions.

Online Academy

Op interactieve wijze doorloop je 5 modules waarbij ik je meeneem in de stappen die je tijdens dit traject gaat zetten:

 • Stap 1: Ontdek waar jij energie van krijgt
 • Stap 2: Ontdek wat jouw leven betekenisvol maakt
 • Stap 3: Ontdek jouw dromen en diepe verlangens
 • Stap 4: Onderzoek hoe groot het gat is tussen je huidige situatie en je gewenste situatie
 • Stap 5: Zet jouw persoonlijke doelen om in een concreet en motiverend stappenplan

Je gaat vooral actief en creatief aan de slag met de opdrachten. De opdrachten verwerk je in een speciaal Journal wat je voorafgaand aan het traject krijgt thuisgestuurd. Aan het einde van de cursus heb je zo een compleet naslagwerk waar je nog regelmatig in terug kunt kijken en op terug kunt vallen. Het is de basis waar je je leven lang nog plezier van gaat hebben!

Individuele sessies

In de individuele sessies gaan we in op jouw persoonlijke thema’s en behoeften. Je hebt de keuze uit coaching (in de natuur of via Zoom) of een traditionele Thaise massage. Jij kiest zelf waar jij het meeste behoefte aan hebt.

Als coach ben ik je sparringpartner die met de nodige kennis én ervaring jou weer een stukje op weg helpt. Mijn werkwijze is serieus waar nodig en verder vooral licht en speels. Mijn theaterachtergrond zet ik veelvuldig in om je gedrag te spiegelen zodat je veel sneller tot inzichten komt. Ik werk met ervaringsgerichte oefeningen zodat je uit je hoofd komt en je weer de verbinding legt met je lijf en je gevoel. Vervolgens kijken we wat je in het hier en nu verlangt en wat je concreet kunt doen om daar te komen.

Met de Traditionele Thaise Yoga Massage bied ik jou een holistische behandeling die ervoor zorgt dat je lichaam en geest weer in balans komen. Een Thaise massage ontspant het lichaam en opent de geest zodat je energie weer gaat stromen. De massage wordt volgens Thaise traditie gegeven op een mat op de grond en met (yoga)kleding aan. De focus ligt op het het masseren van energiebanen, accupunctuur drukpunten en stretching van het lichaam. Deze combinatie maakt de Thaise massage een unieke ervaring en een heerlijk ontspannings- en bezinningsmoment voor jezelf. Vanuit deze rust ontstaan vaak mooie, heldere inzichten.

Workshops en flow together sessions

Je volgt dit traject met gelijkgestemden. Hierdoor zal je veel erkenning en steun vinden in de community van deelnemers. Op een ontspannen en speelse wijze zal je jezelf nog beter leren kennen. De community werkt als klankbord, spiegel en laboratorium om vrij in te kunnen experimenteren. Voorbeelden van thema’s die aan bod kunnen komen in de workshops zijn: persoonlijk leiderschap, mindfulness, creatief denken, uit je comfortzone stappen. De precieze inhoud van de workshop wordt afgestemd op de wensen en behoeften die in de community spelen. De community wordt bewust klein gehouden zodat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Naast de workshops vinden er flow together sessions plaats. Deze sessies staan in het teken van inspiratie opdoen, klankborden en elkaar verder helpen. Op basis van de behoeften die er spelen worden de sessies vormgegeven. Zo heb je een fijne stok achter de deur om aan de slag te blijven en ontvang je de nodige support. Ook kun je elkaar doorlopend ontmoeten in de online community. Een plek om elkaar tijdens het traject te inspireren, motiveren, inzichten te delen, vragen te stellen en zo van en met elkaar te leren.

Vrijheid

Wat anderen zeggen

“Ik heb me wel vaker afgevraagd of ik mijn leven wel leuk genoeg maak en niet te veel dingen doe die eigenlijk niet bij mij passen. Ik was niet ontevreden of ongelukkig met mijn situatie, maar zocht naar (kleine) aanpassingen zodat ik echt doe wat bij mij past en waarvan ik echt gelukkig word. Door het traject heb ik veel meer inzicht gekregen in mezelf, mijn kwaliteiten, wat ik belangrijk vind en wat ik graag zou willen. Het traject is enorm goed opgezet.Wat ik fijn vond is dat zowel het denken als het doen wordt aangesproken, bijvoorbeeld met opdrachten waarbij je de natuur ingaat en creatief bezig bent. Sarah was altijd bereikbaar voor vragen als ik even vastliep. Wat ik erg fijn vond aan de gesprekken met Sarah is dat ik na elk gesprek het gevoel had dat ik echt verder kwam en Sarah hield heel goed het overzicht. Ze greep ook terug op eerdere gesprekken waardoor ze mij verbanden liet inzien die ik zelf niet doorhad. Sarah is heel goed in zowel een serieus gesprek voeren als in je laten inzien dat je het leven soms niet te serieus moet nemen. Die combinatie vond ik heel fijn. Indien je bereid bent er energie in te steken en buiten je comfort zone te stappen kan ik dit traject enorm aanbevelen. Zowel aan het begin van een studie, loopbaan als later. Ik vond het soms ook spannend, maar het is het echt waard.” – Reinet Maas


“Ik wist dat er al veel dingen in mijn leven ‘klopten’, maar dat ik vooral op werkgebied nog wat uit te zoeken en te veranderen had. Dat knaagde al een tijdje en toen ik een bericht van Sarah voorbij zag komen en daarin enorm veel van mijzelf en mijn worsteling herkende, dacht ik: nu of nooit! Het traject heeft mij meer inzicht gegeven in wie ik ben, wat ik kan en waar ik echt gelukkig van word. En hoe ik dit alles in mijn dagelijkse bestaan kan combineren en inzetten voor een iets mooiere wereld. Daarnaast heeft het ook gezorgd voor een betere band met de mensen van wie ik houd, omdat ik deze inzichten met hen heb gedeeld. Dit zorgde voor heel veel enthousiaste reacties. En dit gaf mij de moed en energie om een heel nieuw pad op te gaan en eindelijk echt te gaan doen wat ik heel erg leuk vind en het inzicht dat ik veel meer kan dan ik dacht, zoals tijdens dit traject drie minuten in een ijsbad zitten tijdens 🙂 Ik vond de combinatie van de verschillende onderdelen in het traject fijn en afwisselend en heb je begeleiding als heel prettig en helpend ervaren. Alles kon besproken worden, ook (juist) in het moment van de gesprekken.Ik zou iedereen die zich afvraagt ‘is dit het nou?, die hier echt een antwoord op wil vinden en bereid is hier flink voor te werken, dit traject aanbevelen.” – Nicolien, Studio Pretletter

“Sarah is een luisterend oor, zeer behulpzaam en heeft een positieve energie. Sarah heeft mijn ogen geopend om voor mijn onderneming te gaan. Ze heeft me erg geholpen bij het op een rijtje zetten van de doelen die ik voor mijn onderneming heb en in mezelf te geloven. Ze is altijd goed voorbereid en zowel 1 op 1 als in groepsverband levert ze uitermate goede service. Dankjewel en ga zo door Sarah!” – Lisette, Studio88

“Sarah kan helder uitleggen en biedt tools om zelf met de oefeningen in je dagelijks leven aan de slag te kunnen. Daarnaast creëert ze een open fijne sfeer waarin we onderling deelden. Ze laat je nadenken over je persoonlijke situatie, onder andere aan de hand van de behoeftepiramide van Maslow. We keken waar mijn persoonlijke behoeften liggen en hoe wil ik die wil gaan realiseren. Ik werd hierdoor aangemoedigd om meer regie te nemen over mijn eigen behoeften. Ik vond de wandeling met Sarah’s ingesproken fragmenten heel bijzonder! Het maakte mij zo bewust van mijn lichaam op een prettige en ontspannen manier, van de werking van mijn zintuigen en van mijn bewustwording van de plek waar ik mij bevind. Ik werd er blij van en dankbaar en verwonderde mij om al het moois dat ik meemaakte. Ze bracht mij in een flow van dankbaarheid, blijdschap en verwondering. ” – Lizzy

“Bedankt voor de geweldige massage, Sarah! Het had echt een bevrijdend effect op mij en hielp geblokkeerde energie in mijn lichaam weer stromen.” – Elias

“Sarah is een begripvol mens, die goed kan luisteren en goed jouw eigen krachten kan zien. De gesprekken geven mij een positief gevoel en hierdoor lukt het mij om weer terug op mijn eigen pad te komen.” – Marcia

“Ik kan gemakkelijk en vol vertrouwen een massage bij Sarah aanbevelen. Ze heeft een ongelofelijke aanpak in haar Thaise massage. De ervaring was voor mij zowel ontspannend als energie gevend. Mijn lichaam voelde open en verfrist na 2 uur massage. Dank je wel Sarah. ” – Shedrin

“Fijne energierijke persoonlijkheid die je op een veilige manier naar jouw eigen mislukkingen/falen/fouten laat kijken en vervolgens het omdenken van negatieve gedachtes naar positieve.” – Annemarie

“De manier waarop ik werd aangemoedigd om eerst te kijken naar belemmeringen in mijzelf en van daaruit naar mijn ware zelf te werken vond ik verhelderend en stimulerend. Het gaf inzicht in wie ik werkelijk ben of kan zijn. De tekeningen maakten mij vrolijk en dat blijft een mooie herinnering en iets om voor te gaan!” – Antoinet

“Het was een rijke en fijne ervaring om nogmaals bewuster van mijzelf te zijn. Prettig en ontspannend. Ik stond bewuster stil bij mezelf en de cirkel waar wij invloed op kunnen uitoefenen.” – Soal

In het kort

 • Een jaar lang toegang tot de Online Academy met daarin 15 modules
 • Een Journal waarin je alle opdrachten uitwerkt
 • 5 workshops (5x 3-4 uur)
 • 5 flow together sessions (5 x 1,5 uur)
 • 3 individuele sessies ter ondersteuning van het traject wat je doorloopt. Mogelijkheden:
  • Coachingsgesprek in de natuur of via Zoom (1-1,5 uur)

  • Traditionele Thaise massages (2-2,5 uur inclusief intake en nagesprek)

  • Een combinatie van bovenstaande.

 • Volledig op maat ontwikkelde opdrachten waarmee je buiten de individuele sessies zelfstandig aan de slag gaat.
 • Tussen de afspraken in ontvang je persoonlijke begeleiding per mail.
 • Een online community waarin je elkaar motiveert, inspireert en van en met elkaar leert.

Duur

De looptijd van de begeleiding in dit traject is 6 maanden. Je hebt een jaar lang toegang tot de Online Academy. Om stappen te kunnen zetten dien je bereid te zijn tijd te investeren in je eigen ontwikkeling. Reken op een tijdsinvestering van 4-8 uur per week (in de weken met een workshop is de tijdsinvestering iets hoger).

Investering

Voor dit traject investeer je 10x 265 euro of 5x 485 euro of eenmalig 2250 euro inclusief btw. Volg je het traject op kosten van je bedrijf? Dan is de investering eenmalig 2500 euro exclusief btw.

Aanmelden

Op dit moment zijn de deuren voor dit traject gesloten. Zodra de deuren in het najaar weer opengaan ontvangen de mensen op de wachtlijst een speciaal aanbod. Op dit traject zijn de volgende algemene voorwaarden en privacyverklaring van toepassing.

Reserveer hieronder je gauw plekje op de wachtlijst zodat je een speciaal aanbod ontvangt zodra er dit najaar een nieuw traject van start gaat. Uiteraard besluit je op dat moment of je werkelijk instapt.

Wanneer is dit traject geschikt?

Dit traject is alleen geschikt wanneer je:

 • Actief en creatief aan de slag wilt gaan
 • Serieus waar nodig en verder vanuit lichtheid en speelsheid begeleid wilt worden
 • Vanuit het hier en nu stappen wilt zetten
 • Openstaat voor ervaringsgerichte oefeningen (meditatie, massage, lachyoga, theateroefeningen, rollenspel, boksen, suppen)
 • Gemotiveerd bent om zelfstandig met de opdrachten aan de slag te gaan
 • Het inspirerend en motiverend vindt om met een community van gelijkgestemden dit traject te volgen en elkaar te inspireren en ondersteunen
 • Ernaar uitziet om uitgedaagd te worden en uit je comfortzone te stappen
 • Een duidelijk doel voor ogen hebt wat je uit het traject wilt halen
 • Bereid bent om de acties te ondernemen die passen bij jouw doelen
 • Ten alle tijde volledig zelf de verantwoordelijkheid neemt en de regie houdt over je ontwikkelingsproces

Dit traject is niet geschikt als je:

 • Eigenlijk geen actie wilt ondernemen maar vooral wilt praten en nadenken
 • De neiging hebt om je afwachtend en afhankelijk op te stellen
 • Vaak in de weerstand schiet bij het doen van oefeningen die je nog niet kent en daardoor blokkeert
 • Zelf niet 100% verantwoordelijkheid wilt nemen voor het behalen van je eigen doelen
 • Problemen uit je verleden uitgebreid wilt onderzoeken, trauma’s te verwerken hebt of iets anders wat je in de weg staat om vanuit het hier en nu stappen te zetten
 • Therapie nodig hebt
 • Op zoek bent naar trucjes, quick fixes, gouden formules en een 100% gelukkig leven.

Praktisch

De traditionele Thaise massage en het coachingsgesprek in de natuur vinden plaats in Utrecht. Je kunt op de volgende dagen en tijden met mij een coachingsgesprek of massage inplannen: dinsdagen, donderdagen en vrijdagen tussen 10.00-17.00 uur. Indien mijn agenda dit toelaat kan (tegen een meerprijs) een coachingsgesprek of Thaise massage op een zaterdag tussen 10.00-17.00 plaatsvinden.

De workshops vinden plaats op zaterdagen. De flow together sessions vinden plaats op doordeweekse avonden en/of zaterdagen. De locatie voor de workshops en flow together sessions wordt afhankelijk van de inhoud bepaald (online of fysiek).

Aanmelden

Voel jij aan alles dat je er klaar voor bent om samen op ontdekkingsreis te gaan? Vul dan hieronder je gegevens in om op de wachtlijst te komen. Je ontvangt als eerste een bericht wanneer een dit najaar een nieuw groepstraject gestart wordt. Mensen die op de wachtlijst staan zullen een speciaal aanbod ontvangen.

Veelgestelde vragen

Wat maakt dit traject anders dan andere trajecten?

In mijn aanpak tellen je lijf, hoofd én hart mee. Ik geloof niet in een aanpak waarin een stukje van jou wordt aangesproken. Het ervoor zorgen dat deze met elkaar in balans komen is een belangrijk uitgangspunt. Vandaar dat ik lichaams- en ervaringsgericht werk combineer met wetenschappelijke kennis en concrete handvatten.

Jouw talenten en jouw dromen vormen de basis voor de richting die je kiest. Je talent is namelijk je goud. Het is datgene wat je van nature bezit en ook het makkelijkst kunt ontwikkelen. Helaas leren we niet vanzelfsprekend om bij onze talenten te blijven waardoor ook bijpassende dromen verloren gaan. Ik help je graag om weer terug te gaan naar de basis, jouw wortels en van daaruit de context te creëren waarin jij het beste tot je recht komt.

Doordat we allemaal opgroeien in een omgeving die ons beïnvloedt kan het zo zijn dat je afslagen kiest die eigenlijk niet bij je passen. Dit traject is erop gericht om allereerst weer thuis te komen bij jezelf zodat je vanuit je diepere kern keuzes kunt gaan maken. Die zijn namelijk veel duurzamer dan keuzes gebaseerd op schaarste of verwachtingen uit je omgeving. Deze factoren zijn namelijk veranderlijk waardoor je een speelbal wordt van je omgeving en beschikbare middelen. Daarom leer je contact te maken je intuïtie en deze te volgen.

Verder geloof ik dat creativiteit en spelen van levensbelang zijn. Het leven loopt namelijk nooit zoals we verwachten. Creativiteit is de sleutel tot het denken in oplossingen en mogelijkheden. Maar ook tot het terugkomen naar je essentie als mens en het ervaren van meer levensplezier. We zijn de enige diersoort die ons zaken kunnen verbeelden en vervolgens waar kunnen maken. Spelen zorgt voor plezier en ruimte om te falen. En laten dat nou net essentiële ingrediënten zijn om je leven en het waarmaken van je dromen een leuke aangelegenheid te maken.

Waarom volg ik dit traject merendeels in een groep?

Met inmiddels 12 jaar ervaring in het werken met groepen waarbij 1-op-1 sessies ondersteunend zijn aan het groepswerk weet ik dat het doorlopen van een proces met gelijkgestemden je de grootste groei zal opleveren. Net als in het echte leven heb je ook hier met een diversiteit van mensen en perspectieven te maken. Zij reageren allen verschillend op jou en jij op hen. In dit traject maak je dus gebruik van de groep om jezelf en anderen nog beter te begrijpen. Verder fungeert de groep als speelruimte om samen te experimenteren en van en met elkaar te leren. Verder mag je van mij verwachten dat ik een veilige setting creëer waarin ik ervoor zorg dat ieder echt aan de kan slag gaan met zijn of haar persoonlijke doelen. Waarbij je aan de hand van inspirerende werkvormen dankbaar gebruikmaakt van de kracht van de groep om hierin te leren en te groeien.

Hoe weet ik of dit traject geschikt is voor mij?

Je kunt proeven aan mijn werkwijze in de online Go with the flow cursus of tijdens een gratis masterclass. Eventuele vragen kun je mailen naar: sarah@inyournaturalflow.nl

Hoe weet ik zeker of het traject oplevert wat ik zoek?

Je bent zelf 100% verantwoordelijk voor je eigen proces. Wat ik je bied zijn concrete handvatten, actieve en creatieve opdrachten, ervaringsgerichte oefeningen, een spiegel en een community waarin je thuis mag komen. Maar bovenal het vertrouwen dat jij alles in huis hebt om eruit te kunnen halen wat voor jou belangrijk is. Stap dus alleen in als je echt voelt dat je hiermee aan de slag wilt gaan, toe bent aan verandering en bereid bent om daar de stappen voor te zetten.

Ik vind de investering te hoog. Kan ik niet een losse sessie of workshop volgen?

Als jij merkt dat je je aangesproken voelt zou ik je tekort doen als ik zou stellen dat dit met een losse workshop of losse sessie te behalen is. Verandering kost tijd. Wat een traject je oplevert is dat je jezelf de tijd gunt om – met vallen en opstaan – nieuw gedrag aan te leren wat past bij wie je wilt zijn. Dit zal soms moeilijk zijn en confronterend. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is om dan een coach en een community te hebben die je daarbij steunen en begeleiden. Die je herinneren aan de stappen die je wilt zetten en je weer in je kracht zetten wanneer jij het even niet ziet. Als je het alleen doet mis je die spiegel, de feedback en inspiratie die nodig zijn om verandering te verankeren. De vraag is dus: gun jij jezelf de hulp en tijd om tot een werkelijke verandering te komen?

Kan ik het niet eerst nog een tijdje zelf proberen?

Uiteraard! Dat staat je geheel vrij. Het feit dat je dit leest zegt echter dat je aan het dubben bent hoe effectief je eigen strategie tot nu toe geweest is. We kunnen het onszelf aardig moeilijk maken en lang blijven hangen in wikken en wegen. Vaak is dit patroon onderdeel van hetgeen waar je tegenaan loopt. De vraag is dus: Wil je dat doorbreken? Of blijf je liever aanmodderen? Hoe graag wil je dat jouw verlangens ruimte krijgen? Als dat is waar je echt graag verandering in wilt ben je meer dan welkom om in te stappen.

Het leven kan echt een stuk leuker, luchtiger en lichter zijn als jij durft om voor jezelf te kiezen én te dansen met het leven.

VrijheidWaarom kan ik jou daarbij begeleiden?

Ik combineer mijn professionele achtergrond als socioloog en theater docent, aangevuld met cursussen in psychologie, coaching, lachyoga en traditionele Thaise massage met een optimistische, speelse, experimentele levensinstelling. Dit geeft mij de mogelijkheid om jou te begeleiden in:

√ Bewustwording van je eigen gedrag en onderliggende overtuigingen alsmede de context waarbinnen je je bevindt.

√ Ontdekken hoe je op een meer speelse en lichte manier in het leven kunt staan, experimenteren en fouten leren maken. Minder ‘in je hoofd’ zitten en meer verbinding met je lichaam en je intuïtie.

√ Aandacht hebben voor je eigen behoeften, luisteren naar je lichaam, geest en hart. Tijd nemen om te ontspannen en reflecteren.

√ Op een ontspannen, speelse wijze contact maken met jezelf en met je verbeeldingskracht zodat je leert (nieuwe) mogelijkheden te zien of te creëren.

√ Op een constructieve, creatieve wijze je focus vinden en keuzes maken die bij jou passen.

Benieuwd hoe ik zelf leerde leven vanuit mijn natuurlijke flow? Lees hier meer over mij.

Aanmelden

Voel jij aan alles dat je er klaar voor bent om samen op ontdekkingsreis te gaan? Vul dan hieronder je gegevens in om op de wachtlijst te komen. Je ontvangt als eerste een bericht wanneer tijdens het najaar een volgend groepstraject gestart wordt. Mensen die op de wachtlijst staan zullen een speciaal aanbod ontvangen.

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]